Can`t create a new absence

If you need support with TeamCal Pro (installation, configuration, usage) post your request here.
Post Reply
Ellwood
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: 2014-06-28, 08:35
Are you a spam bot?: No

Can`t create a new absence

Post by Ellwood » 2015-10-21, 11:14

Hello, i am using version 36019. I cannot create a new absence. I get this notice:

TeamCal Pro Database Error

Module: db_model.php

Class: Db_model

Function: db_query(), Line 125

Error:

Error: A problem was encountered while executing this query:

INSERT INTO `my_tc_absences` (
`name`,
`symbol`,
`icon`,
`color`,
`bgcolor`,
`bgtransparent`,
`factor`,
`allowance`,
`counts_as`,
`show_in_remainder`,
`show_totals`,
`approval_required`,
`counts_as_present`,
`manager_only`,
`hide_in_profile`,
`confidential`,
`admin_allowance`
) VALUES (
'Lehrgang',
'A',
'No',
'000000',
'FFFFFF',
'',
'1',
'0',
'0',
'1',
'1',
'0',
'0',
'0',
'0',
'0',
''
)

SQL Error:

Unknown column 'bgtransparent' in 'field list'

Execution halted


Please, can you help me?
Thank you very much!

Timo
Ellwood
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: 2014-06-28, 08:35
Are you a spam bot?: No

Re: Can`t create a new absence

Post by Ellwood » 2015-11-04, 18:43

I fixed the problem. In the datatable my_tc_absences was the field bgtransparent missing.
I do not why. I changed the datatable with a new one from a new installation and it works fine! :D
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 382
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re: Can`t create a new absence

Post by George » 2015-11-08, 19:52

Glad it worked. You may have missed an update step along the way (or I may have forgotten to put it down in the upgrade text file :( )
Post Reply