Regions

If you need support with TeamCal Pro (installation, configuration, usage) post your request here.
Post Reply
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Regions

Post by Catzenjaeger » 2011-02-02, 11:19

is it possible to add a user + a group to a specific Region
So i can make a TeamCalPro for more as one company or parts of company

example:
i have a team in germany and one on uk
but at the moment the calendar is not differnet by show when i change the region by button. I can make different calendars but this dont change when i click on regions

i hope some one understanding me :)
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 406
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re:Regions

Post by George » 2011-02-02, 12:53

You can only define a default region per user but it is not used for the team calendar display, only for the user calendar. for the team calender you have to manually select a region or set one default as admin.
TeamCal Neo is free for private use but requires licensing for use in a commercial environment:
https://georgelewe.atlassian.net/wiki/s ... eo+License
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:Regions

Post by Catzenjaeger » 2011-02-02, 12:58

where i set the specific region for a user? i havent found it. I can only change the regions by dropdown in the headermenue
Post Reply