not all notifications!

If you need support with TeamCal Pro (installation, configuration, usage) post your request here.
Post Reply
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-27, 09:40

I have install TCP and when i change some things in my calendar i become a email with the info and changes

ok

but when i try to send a notification as popup oder still notification becomes the reciever nothing. Plus No Popup and no informations on my notifications site

i use Internet Explorer 8 (popups on)

whats wrong?
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 419
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re:not all notifications!

Post by George » 2011-01-27, 10:34

Please read the user manual.

For this dialog go to:
http://www.lewe.com/tcpro/help/english/ ... enter.html

Popups need to be enabled to retrieve the popup notifications.

Best regards
George
TeamCal Neo is free for private use but requires licensing for use in a commercial environment:
https://georgelewe.atlassian.net/wiki/s ... eo+License
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-27, 10:43

ups sorry i mean i have popups activated!
but i become no notifications - also not of the Announcement Page


TeamCal Pro distinguishes between silent and popup announcements. Popup announcements will pop up in a window when the user logs in. Silent announcements will only be displayed on this announcement page. <---- works not in my system.

i have check my database and found the notifications
but it was not shown or on my announcement page to see!

Is it possible thats wrong other things? i have a problem by the installation with:

Code: Select all

Warning: putenv() [function.putenv]: Safe Mode warning: Cannot set environment variable 'TZ' - it's not in the allowed list in /var/www/vhosts/xxxxxxxxxxxx/includes/functions.tcpro.php on line 1539
and have change this lines in my functions.tcpro.php to

Code: Select all

   /**
    * Time Zone
    */
   //if (($myTimeZone=$C->readConfig("timeZone"))!="default") 
   //   putenv("TZ=".$myTimeZone);
   //else 
     // putenv("TZ=");
}
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-27, 12:20

here a pic from my database

Image
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 419
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re:not all notifications!

Post by George » 2011-01-27, 17:57

Hi Catzenjaeger,

depending on your hosting package you might be able to ask your hoster to change that variable for you. Should your account be part of a shared environment where one PHP installation serves several customers you might not be that lucky.

However, the announcement page should work nevertheless. What exactly do you mean by "does not work"? s it just empty or does it not load at all?

Best regards,
George
TeamCal Neo is free for private use but requires licensing for use in a commercial environment:
https://georgelewe.atlassian.net/wiki/s ... eo+License
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-28, 09:39

Hi, the page is blank, that means that there is no content to be displayed - only the head with the name of the employee.
I found a intersting think in my logs:

Code: Select all

2011-01-28 12:50:42  	Announcement  	sxxxxx  	Announcement 20110128125042 sent by sxxxxxxx to user 'Array'
send from admin to array????

To the other problem: The variable I can not make change, because the hoster does not allow it / makes. i will try to install new today but i have found a error in the installer the languages files have some errors -->

Code: Select all

Bist du sicher, dass du alle Eintr?ge l?schen willst.


many lines have this error
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-28, 09:43

here a pic of my announcement page Image

hey i found the error: the file messages.php from the root is corupt. i cahnge this file with a old version from a old TCP downloads and now its works!!!!!
i will try it again and again und give you response
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 419
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re:not all notifications!

Post by George » 2011-01-28, 15:07

Indeed the "Array" is weird. Can you reproduce that error on the demo at Lewe.com?

You are about the German language file. Those Umlaute must have been changed by saving from different editors. I have attached a changed version of deutsch.tcpro.php to this post. [file name=deutsch.zip size=18266]http://www.lewe.com/images/fbfiles/files/deutsch.zip[/file]
TeamCal Neo is free for private use but requires licensing for use in a commercial environment:
https://georgelewe.atlassian.net/wiki/s ... eo+License
Catzenjaeger
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 18
Joined: 2011-01-20, 14:11

Re:not all notifications!

Post by Catzenjaeger » 2011-01-28, 15:18

George wrote:Indeed the "Array" is weird. Can you reproduce that error on the demo at Lewe.com?

no i cant - i have it testet on my system. I have check the files with winmerge and seen amny differences. with the old messages.php works my system perfect. i think somwhere in the new messages.php is a bug/error

You are about the German language file. Those Umlaute must have been changed by saving from different editors. I have attached a changed version of deutsch.tcpro.php to this post. [file name=deutsch.zip size=18266]http://www.lewe.com/images/fbfiles/files/deutsch.zip[/file]
i will try it but i have downloaded your file under downloads and it contains the wrong language files. Is not my fault (i use notepad++
User avatar
George
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 419
Joined: 2004-11-29, 21:20
Are you a spam bot?: No
Contact:

Re:not all notifications!

Post by George » 2011-01-28, 15:31

Sorry for the misunderstanding. No, it is not your fault. The error occurred somewhere on my side.
TeamCal Neo is free for private use but requires licensing for use in a commercial environment:
https://georgelewe.atlassian.net/wiki/s ... eo+License
Post Reply