Page 1 of 1

Bug: IE is not able to resize popups

Posted: 2010-04-22, 17:07
by snaker
As you can see in screenshot, most popups cannot shown up correct:

Image


Where can I change the size of these windows?

Re:Bug: IE is not able to resize popups

Posted: 2010-04-22, 21:47
by George
Hi snaker,

I see you use Internet Explorer, well, that's at you rown risk. I always try to be W3C compatibel in regards to HTML and CSS. If your browser can't handle that then I cannot change that.

The popup windows are called via JavaScript. Find those spots in the code. Each of those Javascript statements sends a width and height value to the popup. But remember, if you change those you are adjusting the window size based on the fact the IE cannot render the page correctly. It will then look odd in real browsers.

Best regards,
George

Re:Bug: IE is not able to resize popups

Posted: 2010-04-22, 21:56
by snaker
Of course I'm using firefox (portable at work) but the company I'm working for is using still a high-modified Version of WinXP including IE6 cause of some compatibility reasons. Cause the most of the 50 people will open tcp in IE I want to modifie the source so that they can work easier =)

Thank you for this solution. What might I do to maximize the window? This will solve the problem, too ... And in Firefox this popup is resizeable but not so in IE, is there a trick to enable resizing for popup-windows?

Sorry for all this question, I'm just very interested to optimize tcpro for our workenvironment, hope you can understand that =)

Re:Bug: IE is not able to resize popups

Posted: 2010-04-23, 00:18
by George
Hi snaker,

I know how that is... Here is what you can do.

Look for the "openPopup(" in includes/showmonth.function.php. You will find something like this:

Code: Select all

...openPopup('editcalendar.php...,'toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=no,dependent=1,width=980,height=640')
The last parameter there contains the settings you might want to change.

There are several occurrences of that statement.

Best regards,
George

Re:Bug: IE is not able to resize popups

Posted: 2010-04-23, 16:58
by snaker
Thank you, helps a lot to find the other popup-calls. So everything works fine now with IIS and TCPro :)

Thank you very much for your help :)